Natuurhuisjes

Zeker aan te raden als je geen kampeerder bent maar wel wil genieten van de sfeer zijn onze natuurhuisjes 

In juli 2022 hebben we 4 eco vakantiehuisjes opgeleverd. We zijn supertrots. Het zijn verrassende huisjes met een prachtig interieur. Bij de bouw van deze huisje hebben we zo veel mogelijk duurzame materialen en apparaten te gebruikt.  De huisjes zijn volledig elektrisch met eigen opgewekte zonne-energie. De huisjes zijn geschakeld en hebben allemaal een eigen terras. Chillen kan je in de gezamelijke tuin met vuurplek. 

De huisjes zijn oergezellig ingericht.  🙂 We willen graag helpen aan het groener maken van de wereld dus bij ons vind je geen splinternieuwe meubeltjes maar hele leuke items uit de kringloopwinkel.

De vakantiehuisjes hebben allemaal een knusse woonkamer met volledig ingerichte keuken.  Via de schuifpui  ga je naar het terras en tuin waar je heerlijk kan vertoeven. Met de houten trap bereik je de bovenverdieping waar de badkamer met toilet, wastafel en heerlijke douche is. Daarnaast zijn er 4-8 slaapplekjes. De ouders liggen altijd gescheiden van de kindjes.

Beschikbaarheid en prijzen bekijken

Je kan spelletjes doen aan de grote tafel, chillen in de lounge en lekker slapen in de bedstedes.

De kindjes zijn nog niet uitgestapt en hebben al vriendjes gemaakt en kunnen de hele dag spelen en lekker vies worden. Jullie kunnen genieten in de vlindertuin of onder het afdak dat voor verkoeling zorgt, wie doet je wat.

Op de kampvuurplek in de tuin mag je een gezellig vuurtje maken of de barbecue aansteken. Heerlijk de geurtjes van geroosterde groenten en marshmallows! 🙂

Wij zorgen voor een heerlijk opgemaakt bed bij aankomst en lekker zacht badlinnen.

Er is geen tv maar er liggen spelletjes, boeken en er staat een muziekbox voor zalige avonden.

Je kan er een hottub of sauna bij boeken voor de extra verwen momentjes!

Er is wifi in de huisjes.

Jaarrond kan je komen genieten. 🙂

De huisjes zijn huisdiervrij.

Bekijk de kalender voor beschikbaarheid en prijzen van de tiny houses.

Boeken

 

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

 

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op