Plattelandsappartementen

Zeker aan te raden als je geen kampeerder bent maar wel wil genieten van de sfeer zijn onze vakantieappartementen.

We hebben drie appartementen in een huis dat grenst aan de camping. De appartementen zijn allemaal geschikt voor 2-6 personen. Een appartement ligt op de benedenverdieping, twee appartementen liggen op de bovenverdieping.

Ze zijn oergezellig ingericht. We hebben gebruik gemaakt van hele leuke meubels uit de kringloopwinkel die we creatief hebben opgeknapt. We willen graag helpen aan het groener maken van de wereld dus bij ons vind je geen splinternieuwe meubeltjes.

Beschikbaarheid en prijzen bekijken

Je kan spelletjes doen aan de grote tafel, chillen in de lounge en lekker slapen in de bedstedes.

Wassen kan je in een van de twee douches in elk appartement, ook is er een toilet.

Koken doe je in de gezamenlijke keuken op de benedenverdieping. Hier is ook een huiskamer waar je kan eten of lekker chill een boek lezen.

De kindjes zijn nog niet uitgestapt en hebben al vriendjes gemaakt en kunnen de hele dag spelen en lekker vies worden. Jullie kunnen genieten in de vlindertuin of onder het afdak dat voor verkoeling zorgt, wie doet je wat.

Op de kampvuurplek in de tuin mag je een gezellig vuurtje maken of de barbecue aansteken. Heerlijk de geur van die vuurtjes.

Vergeet je bedlinnen en handdoeken niet. Je kan je ook heerlijk laten verwennen met een opgemaakt bed bij aankomst, vergeet dat niet even aan te geven bij je reservering.

Er is wifi in de appartementen.

Jaarrond kan je komen genieten. Ben je met een familie of vrienden dan kan je alle appartementen samen huren en wordt het een oergezellig groepshuis tot 18 personen.

Bekijk de kalender voor beschikbaarheid en prijzen van de appartementen en het groepshuis.

 

Boeken

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op