Over ons

Wij zijn Vera & Philippe, levensgenieters met als droom een eigen domein waarin we gasten kunnen verwennen. Deze droom is in 2020 in vervulling gegaan. We hebben dit paradijs van de ouders van Vera mogen overnemen. We zijn gelukzakken om deze mooie zaak verder te zetten. We hebben heel veel dromen en plannen en willen ze het liefst zo snel mogelijk realiseren maar goed werk heeft tijd nodig en daarbij komt ook nog dat we vier kindjes hebben waar we ook heel graag van genieten. Samen met Pien, Dijn, Maan en Neel vormen we een gezellig nestje.

Een vakantiedomein met veel groen, spelende kinderen, heeel veel gezelligheid, een plek waar mensen zich thuis voelen en terug willen komen, dat is wat wij hier willen creëren.

Vera heeft al heel wat seizoenen samen met haar ouders meegedraaid.

Afgelopen jaar was ons eerste seizoen samen als eigenaar, en wat voor een, een hele late opening op 1 juli, maar een oergezellige zomer met leuke gasten en fijne reacties. We hebben nog meer zin gekregen om jullie volgend seizoen te verwennen.

In 2021 vieren we het 25 jarig bestaan met een deze nieuwe website, naam en huisstijl.

We gaan verder met ons concept om onze gasten gezellig te laten genieten in de natuur, en bouwen de komende tijd verder aan de sfeer en gezelligheid van Oergezellig.

 

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

 

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op