Kamperen bij Oergezellig

Het kampeerterrein is ruim opgezet, er zijn 25 plekjes met heel veel inheemse planten, struiken en bomen tussen de plekken, veel ook eetbaar, die hun bijdrage leveren aan het groene gevoel. Een paar plekjes hebben direct zicht op de speelplekken, de camping ligt op een afgesloten terrein, dus de kindjes kunnen nooit ver weg zijn, ze zijn onderweg om avonturen te maken met hun nieuwe vriendjes, terwijl je zelf wegduikt in een heerlijk boek.

Nog meer oer, nog meer groen, nog meer genieten

Dat is ons Oerveldje. Prachtig stukje met gezellige plekjes waar je tussen de wilde bloemen, grassen, eetbare struiken en bomen kan genieten. Hier sta je lekker rustig met een centrale plaats in het midden van het veld, hier kan je chillen in de hangmat, kampvuur maken lekker buiten koken, er staat ook een koelkast voor gezamenlijk gebruik.  Verder zijn hier twee composttoiletten voor de ultieme natuurbeleving, lekker duurzaam zonder waterverspilling!

Deze plekjes zijn alleen geschikt voor tenten en vouwwagens.

  Camping informatie

  • De meeste plekken zijn ruim 10×12 meter, sommige nog groter.
  • Er kan 6 of 10 ampère elektra worden bijgeboekt op de plek.
  • Per kampeerplek kan 1 huisdier worden bijgeboekt.
  • De camping is autovrij, er staan trekkarren klaar om de bagage te vervoeren.
  • Op wisseldagen tussen 10.00uur en 11.00uur mag je met de auto je kampeermiddel van het terrein halen en zwaaien we je uit. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur mag je met de auto je kampeermiddel op het terrein plaatsen en verwelkomen we je bij Oergezellig! Ben je later, laat het ons even weten dan houden wij daar rekening mee.
  • Heb je geen eigen kampeermiddel, je kan ook een van onze gezellig huisjes huren.
  • Afvalscheiding vinden wij heel belangrijk, we zouden het tof vinden als jullie daar tijdens de vakantie ook bewust mee bezig zijn. We sorteren gft, plastic, glas, papier/karton en restafval. Je kan sorteerbakjes lenen voor bij de plek.
  • Wil je precies weten wat een vakantie bij Oergezellig kost, kijk dan in de kalender voor de beschikbaarheid en de tarieven in de periode dat je wil komen.

 

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

 

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op