Contact informatie

Molenbroek 15
6039 RJ Stramproy

Heb je vragen?

Bel dan tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar :                                                                                                                                                   +31 (0)6 22348910
Of neem contact op via het contact formulier.

Stuur een bericht

Je kan de hele dag voor informatie in de receptie terecht, heb je een vraag of wil je iets regelen dan is Vera tussen 10.00 uur en 11.00 uur en tussen 15.00 uur en 16.00 uur aanwezig.

Voorzieningen

  • Oergezellig wassen en plassen in ons originele sanitairgebouw.
  • Voor de vuile kleren, die er zeker gaan komen, is er een wasmachine beschikbaar tegen een kleine vergoeding, waarmee we het speelgoed voor volgend seizoen weer aanvullen.
  • Een koelkast en diepvries voor gezamenlijk gebruik.
  • De bieb is geopend om een boekje te lenen of te ruilen, aanvullen mag ook altijd. 
  • Er is gratis wifi bij het infohuisje, in de Oerkamer, op het terras en in de vakantiehuisjes.
  • Bij ons kan je superleuke stooktonnetjes lenen. Er is ook brandhout te koop voor een gezellig kampvuurtje.
  • Iedere ochtend verse broodjes in de weekenden en de vakanties.
  • In de huiskamer van de camping is het bij minder weer heerlijk toeven, lekker lezen, knutselen of een spelletje doen.
  • Op het hele terrein staan moestuinbakken waar iedereen kruiden uit mag plukken voor een theetje of om je lekkerste camping gerecht te kruiden. 
  • Heel veel speelgoed zoals fietsjes, skelters, tractors, winkelspulletjes, verkleedkleren en speelgoed voor in de zandbak. Laat de kinderen hier de hele dag mee spelen, dat is heerlijk, op het einde van de dag vragen we wel om even samen op te ruimen, met veel handjes is dat zo gepiept.

Afval scheiden

Wij willen bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. We zouden het supertof vinden als jullie ons daarbij helpen en er ook op vakantie bewust mee bezig willen zijn.

Bij de ingang van de camping is de milieustraat.  Hier kan glas, papier, PMD (plastic, metaal en drankenkartons), GFT (groente fruit en tuinafval) en als laatste restafval gescheiden worden. Er zijn afvalscheiders beschikbaar, zodat je in je kampeermiddel alles netjes kan scheiden. De natuur is jullie dankbaar!

Autovrij

De camping is autovrij. Op wisseldagen mag je tussen 10.00-11.00 uur en 15.00-16.00 uur met je auto de camping oprijden om je kampeermiddel te plaatsen of ophalen. Op alle andere momenten zijn er trekkarren beschikbaar voor boodschappen of bagage.

Contact

Molenbroek 15
6039 RJ Stramproy

Heb je vragen?
Bel dan tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar : +31 (0)6 22348910
of stuur een mail naar info@oergezellig.nl

 

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

 

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op