Eco Tiny Houses

Zeker aan te raden als je geen kampeerder bent maar wel wil genieten van de sfeer zijn onze eco campinghuisjes. 

In juli 2022 hebben we 4 vakantiehuisjes opgeleverd. We zijn supertrots. Het zijn verrassende huisjes met een prachtig interieur. Bij de bouw van deze huisje hebben we zo veel mogelijk duurzame materialen en apparaten te gebruikt.  De huisjes zijn volledig elektrisch met eigen opgewekte zonne-energie.

De huisjes zijn oergezellig ingericht.  🙂 We willen graag helpen aan het groener maken van de wereld dus bij ons vind je geen splinternieuwe meubeltjes maar  met hele leuke items uit de kringloopwinkel.

De tiny houses hebben allemaal een knusse woonkamer met volledig ingerichte keuken.  Via de schuifpui  ga je naar het terras en tuin waar je heerlijk kan vertoeven. Met de houten trap bereik je de bovenverdieping waar de badkamer met toilet, wastafel en heerlijke douche is. Daarnaast zijn er 4-8 slaapplekjes. De ouders liggen altijd gescheiden van de kindjes.

Beschikbaarheid en prijzen bekijken

Je kan spelletjes doen aan de grote tafel, chillen in de lounge en lekker slapen in de bedstedes.

De kindjes zijn nog niet uitgestapt en hebben al vriendjes gemaakt en kunnen de hele dag spelen en lekker vies worden. Jullie kunnen genieten in de vlindertuin of onder het afdak dat voor verkoeling zorgt, wie doet je wat.

Op de kampvuurplek in de tuin mag je een gezellig vuurtje maken of de barbecue aansteken. Heerlijk de geurtjes van geroosterde groenten en marshmallows! 🙂

Wij zorgen voor een heerlijk opgemaakt bed bij aankomst en lekker zacht badlinnen.

Er is geen tv maar er liggen spelletjes en boeken voor zalige avonden.

Er is wifi in de huisjes.

Jaarrond kan je komen genieten. 🙂

De huisjes zijn huisdiervrij.

Bekijk de kalender voor beschikbaarheid en prijzen van de tiny houses.

Boeken

 

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

 

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op