Eco Tiny Houses

Zeker aan te raden als je geen kampeerder bent maar wel wil genieten van de sfeer zijn onze eco campinghuisjes. 

We realiseren op dit moment 4 vakantiehuisjes van 4-8 personen. Het worden verrassende huisjes met een prachtig interieur. Bij de bouw van deze huisje proberen we zo veel mogelijk duurzame materialen en apparaten te gebruiken.  De huisjes zijn volledig elektrisch met eigen opgewekte zonne-energie.

De huisjes worden oergezellig ingericht.  🙂 We willen graag helpen aan het groener maken van de wereld dus bij ons vind je geen splinternieuwe meubeltjes maar  met hele leuke items uit de kringloopwinkel.

De tiny houses hebben allemaal een knusse woonkamer met volledig ingerichte keuken.  Via de schuifpui  ga je naar het terras en tuin waar je heerlijk kan vertoeven. Via de houten trap bereik je de bovenverdieping waar de badkamer met toilet, wastafel en heerlijke douche is. Daarnaast zijn er 4-8 slaapplekjes. De ouders liggen altijd gescheiden van de kindjes.

Beschikbaarheid en prijzen bekijken

Je kan spelletjes doen aan de grote tafel, chillen in de lounge en lekker slapen in de bedstedes.

De kindjes zijn nog niet uitgestapt en hebben al vriendjes gemaakt en kunnen de hele dag spelen en lekker vies worden. Jullie kunnen genieten in de vlindertuin of onder het afdak dat voor verkoeling zorgt, wie doet je wat.

Op de kampvuurplek in de tuin mag je een gezellig vuurtje maken of de barbecue aansteken. Heerlijk de geur van die vuurtjes.

Vergeet je bedlinnen en handdoeken niet. Je kan je ook heerlijk laten verwennen met een opgemaakt bed bij aankomst, geef dat even aan bij je reservering.

Er is wifi in de huisjes.

Jaarrond kan je komen genieten. 🙂

Bekijk de kalender voor beschikbaarheid en prijzen van de tiny houses.

Boeken

 

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

 

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op