Wat kan je doen op de camping?

Lekker ravotten op de centrale speelplek met een groot fort, een berg zand, trampoline, in het winkeltje en nog veel meer, je kleren zullen super vies worden! Verder kan je in de huiskamer van de camping, knutselen of een spelletje doen. Bij mooi weer zorgen we voor waterpret met zwembadjes, buikschuifbaan.

In de vakanties kan je een keer per week aanschuiven om te proeven van onze kookkunsten, altijd weer iets anders, vers bereidt met lokale producten. Natuurlijk doen we dat aan lange tafels, gezellig samen genieten.

Vanaf de zomer 2021 hebben we een bieb, waar je een boek mag lenen of ruilen, want vergeet niet de kinderen spelen de hele dag en jij kan eindelijk een mooi boek lezen. 
Dan is er nog een jeu de boulesbaan met kampvuurplek, voor gezellige avonden.

Grenspark Kempen~broek

Oergezellig ligt in het prachtige grensoverschrijdende grensPark Kempen~Broek. Een oeroud moerasgebied, met een rijke geschiedenis, een cultuurlandschap.

Lekker struinen door een zeer divers landschap met 7 verschillende biodiversiteiten, een heerlijke omgeving. Neem je fiets mee of huur er eentje, dan staat hij klaar op de camping, neem je hardloopschoenen, je wandelschoenen en laarzen mee en laat je verassen door dit unieke landschap, dat genomineerd is om unesco mens&biosfeer gebied te worden.

Dagje uit?

Op kleine wandelafstand ligt Stramproy, een oergezellig Limburgs dorp dat ook wel ‘de parel van Limburg’ wordt genoemd. Stramproy heeft 7 wind- en watermolens enkele zijn nog in werking en kan je bezichtigen. Er zijn ook twee supermarkten, een bakker, slager, en diverse andere winkels. Gezellige terrasjes en tal van activiteiten in de zomer. Dit grensdorpje is het land van de Zoatmaale, de smokelaars, schutterijen en fanfare.

Ook liggen mooie steden in de buurt die een bezoekje waard zijn zoals het witte stadje Thorn, Roermond, Maaseik (B), Maastricht, Hasselt (B).

Tijd voor waterpret?

Vlakbij liggen de maasplassen, waar je tal van dagstrandjes hebt en allerlei activiteiten op het water kan doen.  Bij het blauwe meertje in Weert is het ook heerlijk toeven, je waant je zo aan de côte d’azur.

Oergezellig

Molenbroek 15

6039 RJ Stramproy

Contact

info@oergezellig.nl

06 22348910

Volg ons op